ОГРОМЕН ГАФ! Вижте какво направи Моника Белучи

2
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ОГРОМЕН ГАФ! Вижте какво направи Моника Белучи

Грешката на Моника Белучи засегна цяла една република

А само преди няколко месеца се възмущавахме на родната ни Златка, която пренареди картата на Европа така както на нея й харесва – държави се превърнаха в столици и какви ли още небивалици. Но ето, че и на световноизвестните звезди не им е най-силната част географията.
Италианската красавица Моника Белучи обърка Сърбия с Република Сърбия, съобщиха от actualno.com. Звездната майка явно не прави разлика между Босна и Херциговина и Сърбия.
Моника Белучи пристигна заедно с режисьора Емир Кустурица в Баня Лука, където бе представянето на филма „Любов и война“, който ще се снима тази година през май и юни именно в Требинье, Босна и Херциговина. Неустоимата италианска актриса ще изпълни главната женска роля в лентата.

Красивата италианка има затруднения с географията

Лично президентът на Република Сърбия Милорад Додик посрещна световноизвестните творци. Точно тогава Белучи се изпусна пред журналистите: „За първи път съм в Сърбия“. 48-годишната актриса не разбра за гафа, докато режисьора Кустурица не я поправи, обяснявайки, че Кустурица светкавично я поправил и казал, че се намират в населената от сърби част на Босна и Херцеговина, а не в съседна Сърбия. Разбира се Моника Белучи се извини за направената грешка. Само че това не е гаранция, че феновете й в Република Сърбия не са се обидили от грешката на Белучи.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: