КОНКУРС „Моята любима плюшена играчка”

2
Добави коментар
iraimg
iraimg

От 26 ноември до 7 декември децата, които посещават детски градини на територията на Варна рисуваха своите любими плюшени играчки.

Инициативата на АМЕК ТОЙС и Община Варна разнообрази малчуганите и им донесе много радост, красиви плюшени играчки като поощрение за показаните способности и емоции за възпитатели, учители и родители.

.

Краят на конкурса под надслов МОЯТА ЛЮБИМА ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА беше на 17 декември, когато победителите бяха съобщени.

Журито беше затруднено, поради многобройните детски рисунки, но накрая излъчи най-добрите  творби.

Детските рисунки оценяваха: Надя Загорска, която е педагог с дългогодишен стаж в пловдивската детска градина „Малкият принц”, Ели Сидерова – Арт дизайнер – SDF Студио, Йордан Ангелов – психолог и двама от дизайнерите на АМЕК ТОЙС ООД – Гергана Делева и Десислава Ангелова.

Наградата за първо място бе голям плючен мечок – цели 100 см, второто място пък зарадва децата с плюшен лъв, а третото – специален папагал за домашен театър.

Огранизаторите от фирмата-производител на играчки ще изготвят специален календар за 2013 г., на който ще са отпечатани всички детски рисунки, спечелили първо място. Всички детски градини, участвали в конкурса ще получат екземпляр от календара с най-добрите творби.

В инициативата се включиха над 40 детски градини, а Амек Тойс и Община Варна си съдействаха, за да може да има много щастливи деца.

Организаторите от АМЕК ТОЙС активно участват в подобни събития, подготвят инициативи и винаги са съпричасни към детското щастие, към насърчаването на въображението и поощряване на талантливите, надарени деца, които представят мечтите, желанията и интересния си свят под формата на една рисунка.

.

 

Похвални адмирации на фирмата за прекрасното събитие! Желаем и занапред успехи и радост в малките очи на нашите дечица! (От екипа на Моловете в България)