Ха-ха! Това хлапе направо ще ви разцепи от смях

3
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Ха-ха! Това хлапе направо ще ви разцепи от смях

Ха-ха! Това хлапе направо ще ви разцепи от смях 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Линкълн Джеймс е само на две годинки

Малкият Линкълн Джеймс от Америка и йога видеото му са истински хит в youtube. Смешното клипче вече навърта хиляди гледания и се радва на все по-голяма популярност в мрежата.
Във видеото се вижда как едва 2-годишен Линкълн вече преподава йога. Завидните умения на най-младия инструктор по йога не са достатъчни за успеха му. Линкълн е особено стриктен що се отнася до дисциплината – участниците в неговата група по йога трябва да са задължително боси, а използването на мобилни телефони е недопустимо и строго забранено. Упражненията за духа и тялото, който 2-годишни Линкълн показва, му дават прозвището на най-младия инструктор по йога в света, пишат от БЛИЦ.

Линкълн Джеймс е най-младия йога инструктор в света

Това, което обаче ни навежда на мисълта, че клипчето качено на сайта за видеообмен е режисирано с цел реклама, е не само крехката възраст на невръстния инструктор, но и комичното участие на Том Щит. Също така на финала на клипа се рекламира точно определено студио за йога.
Все пак малкия Линкълн Джеймс си остава все така сладък и неповторим в ролята си на най-младия йога инструктор. А авторът на импровизираната реклама може да е много доволен от крайния резултат.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: