Честит рожден ден, Рафи!

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Рафи Бохосян е български поп изпълнител, роден на 29 януари 1993 г. в Бургас.

Харесай страницата ни във Facebook

Майка му и баща му – Елизабет и Ахаси Бохосян са арменци. Рафи завършва Търговска гимназия – Бургас, специалност „Икономика и мениджмънт“ през 2012 година. Професионално с музика започва да се занимава в рамките на формата „X Factoр“. От малък има интерес към музиката и сам се научава да свири на перкусии.

Рафи стана известен като победител в първото българско издание на „X-Factor“ през 2011 година. Той спечели договор с „Вирджиния Рекърдс“ и възможността да запише сингъл с чуждестранни продуценти, композитори и аранжори в студио извън България.

Освен с музика, Рафи се занимава още и с организиране на мероприятия, фотография, бойни изкуства и др. От 2010 до 2011 година е председател на клуб „Култура“ към сдружение „Младежки глас“, а от 2011 година негов почетен председател. Учи и за DJ.

Рафи и продуцентите му пуснаха дебютния сингъл на новата звезда на музикалния небосклон у нас точно преди началото на миналото лято. През април 2012 г. песента „4321“ звучеше отвсякъде, като даде сериозна заявка за хит на плажните купони. Клипът към нея е заснет в Лондон и родния град на младия талант – Бургас.

До броени дни феновете му очакват неговия втори сингъл. „Подготвям бързи песни, защото бавните не са моята специалност“, сподели по повод предстоящата премиера Рафи.

„Много обичам спорта и мисля в почти всеки клип, който правя да имам поне нещо спортно. Спортът е енергия, а аз много обичам да се раздавам и да има много енергия в нещата, които правя. Надявам се в следващите песни да има я сноуборд, я ски“, разкри младият бургазлия в края на миналата година.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It