Новите дамски парфюми за Зима 2013

2
Добави коментар
Lellie
Lellie

Christian Dior Miss Dior Cherie Eau De Toilette Spray 

Вижте и: Вълнуващата сага Lady Dior…
La Petite Robe Noire на Guerlain

Влюбен в малката черна рокля, парфюмеристът на Guerlain Тиери Васер я интерпретира като ароматен фетиш. Обонянието е провокирано от сияен бриз от тонка, ванилия, ирис и пачули. С парижка елегантност и изящество силуетът на малката черна рокля е изваян чрез смело предозирани черна череша, пачули и роза. Вместо с рекламно лице ароматът се асоциира с изящен женски силует – може би Вашия? 🙂

Вижте и: Красив грим от Guerlain – Фото урок (Стъпка по стъпка)
La Petite Robe Noire Eau De Toilette Spray 

La Vie Est Belle на Lancome

Животът наистина е розов, когато е подправен с женствен аромат на ирис Палида, една от редките суровини в парфюмерията. Силата му е утроена с пачули и вълнуващо гурме от акорди. Без предварително подготвена база, нищо освен чисти съставки.

Вижте и: Под знака на златната роза…

Jaipur Bracelet на Boucheron

Във формата на гривна Boucheron (кой не би искал такава?) и увенчан с изящен аметист, надминава очакванията на най-скептичните ценители. Виолетка, невен, зюмбюл, момина сълза и върбинка деклрарират елегантност, докато кашмеран, кипарис и пудрен ирис обгръщат кожата с деликатен воал.

Вижте и: Уникалната, юбилейна колекция бижута на Boucheron

Chloe Love Eau Florale

Елегантност и хармония в свеж пудресно-цветен аромат. Новата версия внася ефирност в класическия Love с нотки на чай мате и сладък грах. (Дали пък не е грях?)

Dahlia Noir на Givenchy

По замисъла на криейтив директора на модна къща Givenchy, Рикардо Тиши, този аромат трябва да вълнува жените и след половин век. Парфюмеристът Франсоа Демаши се е справил със задачата, избирайки за символ на вечната женственост черна далия. Видял е в нейната същност нотки на ирис, роза и мимоза, обогатени със сантал, пачули и зърна тонка.

Burberry Body EDT

Новата по-олекотена версия на емблематичния парфюм стартира с хрупкава зелена ябълка, праскова и зелен абсент. В сърцето си къта непознат досега изкусителен чай, натурален абсолют от роза и сандалово дърво. Базисните му нотки са на дървесина кашмеран, ванилия, мускус и амбър.

Gucci Premiere

Като поклон през звездата у всяка жена, Premiere е фойерверк от винтидж шампанско, бергамот и цвят на портокал. В сърцевината му е букет от бели цветя, обгърнат от чувствен мускус. Топлата база на аромата е коктейл от опушена кожа и фина балсамова дървесина, които въплъщават абсолютния блясък. Вече сте готови за червения килим!

Potion for Woman на Dsquared2 

Братята Дийн и Дан Кейтън предлагат своя рецепта за съблазняване на обонянието. 2 кори от бергамот, 3 плода касис, 1 щипка виолетки, 7 розови листенца, 3 цвята жасмин, 2 пъпки момина сълза, 1 сълза от ревен, 3 и 1/2 чаши бял и черен мускус, 2 пръчки черен кехлибар, листо пачули, 1 и 1/2 чушки златна ванилия.

Всички парфюми можете да намерите в магазините Douglas, а ако обичате да пазарувате онлайн, посетете StrawberryNET.com, където към поръчката си ще получите и допълнителен подарък.