Брадърката Лили се сгоди?

2
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Брадърката Лили се сгоди?

Това на пръста на Лили годежен пръстен ли е?

Лили Ангелова от Биг Брадър Ол Старс наскоро се завърна от екзотична почивка в Халкидики. Там брадърката се поглези заедно с любимия си, за когото не иска да издава нищичко.

Близки до звездата издадоха, че откакто се е прибрала Лили се разхожда с нов изящен пръстен на ръката си, писаха от БЛИЦ. Дали бижуто не е било кулминацията на романтичното пътуване? Лили все още не издава дали красивият пръстен е бил придружен от предложение за брак.

Сгодена ли е Лили?

Неотдавна Лили призна, че в скоро време се вижда като булка. Тя мечтае за прекрасна сватба с любимия си. Въпреки че с*кси Лили не иска да говори за самоличността на мъжа до себе си, тя не крие колко щастлива е с него. Новият мъж в живота й я глези и прави всичко възможно, за да може пловдивчанката от риалитито да се чувства като истинска принцеса. Лили сподели последно, че нещата между тях вървят чудесно.

Ако това на пръста на Лили действително е годежен пръстен, то се очаква сватбата на брадърката да е наистина приказна, а роклята й да е подходяща за една глезена принцеса.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: