SurfacePad – перфектния калъф за iPhone 5

3
Добави коментар
wweb
wweb

Обикновено калъфите променят цялостната концепция на най-новите смартфони, правейки ги много по-обемни. Но, последното предложение от Telve South ще промени представите ви за iPhone аксесоар, предлагайки висока защита и гъвкавост – в профил – по-тънък дори от кредитна карта. SurfacePro е създаден от естествена кожа „напа“, съчетавайки в себе си стил и лекота.

Вътрешността на калъфа притежава подплата от микрофибърен слой, който защитава дисплея от надраскване и замърсяване. Аксесоарът е допълнен от механизъм със стенд, който ви позволява да поставите вашия iPhone в подходяща позиция за гледане на клипове или видео чат, без да се налага да държите устройството в ръце.

 

 

SurfacePro е направен така, че да осигури лесен достъп до всички портове на смартфона. Ултра тънкия iPhone case се продава в няколко цвята – лъскаво черно, модерно бяло и поп арт червено – на цена от $34.99. Ако искате да облечете вашия iPhone в най-стилната дреха от естествена кожа, тогава SurfacePro е точно за вас. Калъфа се предлага в модели, подходящи за iPhone 5, iPhone 4 и iPhone 4S.

 

 

 

 

 

А имате ли нужда от кожен калъф за iPhone, в който може да съхранявате дори кредитните си карти?