АВТОСТЪКЛА ТАНИ – ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА АВТОСТЪКЛА ЗА АВТОМОБИЛИ БУСОВЕ И КАМИОНИ – – Автостъкла – Автомобилни стъкла – внос…

3
Добави коментар

Автостъкла Тани – доставка и монтаж на автостъкла

  Автостъкла Тани ЕООД развива дейността си, свързана с автомобилни стъкла, вече повече от 10 г. Във фирмата работят добре обучени млади специалисти в занаята – монтажник на автомобилни стъкла. Автостъкла Тани се занимава с доставка и монтаж на автостъкла за леки автомобили, микробуси и товарни автомобили с посещение на адрес посочен от клиента.

  Автостъкла Тани обслужва района на Западна и Югозападна България, включително доставка и монтаж на автостъкла в София, Перник, Радомир, Кюстендил, Дупница, Благоевград, Самоков и др. населени места в района.

  Автостъкла Тани ЕООД работи с всички застрахователни компании, издава необходимите документи за автомобили с пълно автокаско, също така и данъчни фактури.

  Фирма Автостъкла Тани ЕООД извършва и други дейности, свързани с автомобилите:

Демонтаж на здрави стъкла
Залепване на огледала за обратно виждане
Изработване на стъкла по шаблон
Изрязване и монтиране на плексиглас при липса на стъкла

  Автостъкла Тани е специализирана фирма за продажба и смяна на по-разпространените автостъкла в автомобилната индустрия – стъкла за леки коли, бусове и камиони. Фирмата за автостъкла работи с всички вносители и дистрибутори на автомобилни стъкла. Представител е на автостъкла Кобра за Югозападна България. Разполага с богат асортимент на нови автомобилни стъкла, включително европейски, турски и китайски автостъкла за всички по-разпространени марки автомобили, за да осигури различен клас и изгодна цена на всеки Клиент. Асортиментът включва челни автостъкла / предни автомобилни стъкла, странични автостъкла, задни автостъкла.

автостъкла за немски автомобили – Мерцедес, БМВ, Ауди, Фолксваген, Опел, Форд
автостъкла за френски автомобили – Рено, Пежо, Ситроен
автостъкла за италиански автомобили – Ланча, Алфа Ромео, ФИАТ
автостъкла за японски автомобили – Тойота, Нисан, Мицубиши, Мазда и др.
автостъкла за корейски автомобили – Шевролет, КИА, Хюндай и т.н.

Ако Вашата марка автомобил не е посочена, това не означава, че не е налично подходящо автостъкло за Вас. Обадете се ще получите точна информация и актуална цена!

  * При завка на автостъкло, фирмата Ви посещава на посочен от Вас адрес като доставя и монтира автомобилното стъкло, премества и стикерите за преглед, гражданска отговорност и винетен стикер, както и обгледалото за обратно виждане.

  Автостъкла Тани предлага и услугата демонтаж на здраво употребявано автостъкло от автомобили на части, в случай, че Вие го харесате и съответно монтаж на Вашия автомобил, с преместване на стикерите – ГО, годишен технически преглед, винетка и т.н., както и лепене на огледалото за обратно виждане.

  Важни факти за челното стъкло

  Доказано е, че челното стъкло носи 30% от сигурноста на пасажерите в автомобила.

  При спукано / напукано челно стъкло на Вашия автомобил, то:
    – Вие нямата добра видимост върху пътната обстановка
    – при сериозно ПТП, ако Вашето челно стъкло не е монтирано добре, Вие може да се озовете на улицата и там ви чака друга опасност от блъскане от друг автомобил
    – при напукано стъкло се нарушава херметизацията на автомобила, което води до запотяване на прозорците и слаба видимост на обстановката около Вас.

 

алтернативен адрес на рекламата на Автостъкла Тани в ИнфоЖокер www.avtostakla-tani.infojoker.bg