Бандата се пробва при палавата Ангелинка

8
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Новият капитан на ЦСКА Иван Бандаловски е решил да даде изява на страстта си към вечния враг Левски, твърдят приближени до футболиста. Той обаче не си редил трансфер на „Герена“, а се опитвал да отбележи на друг фронт.

26-годишният Бандаловски атакувал все по-настоятелно пловдивчанката Ангелинка, която все се води половинка на  Лъчезар Балтанов. Лъчо и Бандата са израсли заедно в „синята“ школа. Балтанов, който е с 2 години по-малък от Бандаловски, в момента пак е със син екип, но с този на бургаския Черноморец.

Сексапилната Ангелинка, която нашумя покрай четвъртото издание на „Биг Брадър“, обича да бъде магнит за мъжкото внимание. Тя не се свени да колекционира футболисти. Първата й сериозна връзка със звезда от „А“ група бе с нападателя Георги Христов. Шампионът с Левски за 2009 г., който година по-рано стана голмайстор на елита като играч на пловдивския Ботев, скъса с изкусителката ден преди края на един лагер със Славия. Клюката твърди, че малко преди полета за България Жоро звъннал на Ангелинка и й дал да разбере, че не иска да я вижда в апартамента си, когато се прибере.

На пловдивчанката обаче явно й харесва животът в столицата и затова тя все още си е в София, независимо че сегашната й изгора – Балтанов, се е установил на 400 км разстояние. Тази дистанционна връзка очевидно е добре дошла за напористия Бандаловски, който не е пропуснал възможността за „контраатака“ по фланга, коментират футболни хора. По думите на Ангелинка Иван удрял на камък, но нещата в действителност май далеч не са така.

Преди време тръгна приказка, че Лъчо и секси половинката му дори са се сгодили. Както е ясно, Ангелинка отмъкна футболиста от предишната му приятелка, с която той имал 7-годишна връзка.

„Монитор“

ФОТОГАЛЕРИЯ на палавата Ангелинка – вижте ТУК!!!