Glow Shoes – обувки за салса, спортни танци и танго. Аксесоари за танци

1
Добави коментар
silver87bg
silver87bg

Добре дошли в Glow Shoes

Вие искате да танцувате, но нямате подходящите обувки за танци или може би искате разнообразие от модели? Glow shoes обувките ни танцуват сами и отрзаяват вашия стил! Само при нас можете да поръчате всички изложени модели на най-екслкузивните цени!

Нашите обувки за танци са качествен продукт, с който можете да се сдобиете много лесно, просто разгледайте нашите модели и преценете кое е по-удобно за вас. Обувките ви за танци трябва да са леки и гъвкави. Всеки модел разполага с информация относно изработката отвън и отвътре, както и подробности за материалите, с които е направен. Glow shoes гарантира перфектно изпълнение и предлага атрактивни цени.

При нас ще откриете голямо разнообразие от мъжки, дамски и детски обувки за танци, предназначени за Салса и Спортни танци. Желаем ви приятно танцуване и много бляскави моменти с танцовите обувки Glow shoes!

А ето какво каза един приятел на Glow Shoes  за нашите обувки „тези модели са научени да танцуват, само трябва да ги обуете…но изискват честа употреба в противен случай забравят :)“       

Примерен калкулатор за вашия размер – За повече детайли кликни тук

ВСИЧКИ ПРОМОЦИОНАЛНИ МОДЕЛИ СА В НАЛИЧНОСТ
РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ ТУК

Намаления

OUTLET-10005|36x5cm

98.00 лв.

OUTLET-20020|39x5cm

98.00 лв.

OUTLET-40003|41×2.5cm

59.00 лв.

ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Glow Shoes – обувки за салса, спортни танци и танго. Аксесоари за танци

Партньори