Французин се обяснява в любов от Космоса

1
Добави коментар
rhp
rhp

Още по темата

Французин скри руската си съпруга в куфар, за да я вкара в ЕС

2015-03-17 15:43:30

​Джони Деп се завръща към музиката, забива заедно с Алис Купър

2015-02-17 16:44:33

​Ракета на НАСА се взриви секунди след старта

2014-10-29 08:16:52

35-годишен французин ще бъде първият човек, който ще направи сватбено предложение на приятелката си от космоса в Деня на влюбените –  Свети Валентин (14 февруари), съобщава компанията ApoteoSurprise. 

Французинът Себастиян e заплатил за странната си приумица 4990 евро на френската компания ApoteoSurprise със седалище в Дисниленд-Париж. Фирмата е специализирана в романтични и зрелищни венчавки в Града на любовта. 

Снимка на двойката и надписът „Ванеса, ще се омъжиш ли за мен?“ ще бъдат закачени за гигантски балон с хелий. Той ще бъде пуснат в небето от професионалисти. Балонът ще бъде оборудван с видеоапаратура.

Космическият полет на спeциалния балон ще бъде изцяло заснет – от старта до пристигането на любовното послание в стратосферата, което след 2-3 часа любовното послание ще достигне височина 30 километра над Земята. Последните кадри от апаратурата ще показват сферата на земното кълбо в далечината. Балонът ще се спука, ще се отвори парашут, който ще достави снимачната техника на Земята. А кандидат-женихът ще покаже клипчето на възлюбената, която ще стане първата дама, получила предложение за венчавка от космоса.