Подари любов с Fibank и спечели нежна награда за Деня на влюбените

1
Добави коментар
pgp

Играта се провежда на официалната страница на „Първа инвестиционна банка” АД във Facebook. За да участват в нея, потребителите на социалната мрежа Facebook трябва да са „харесали” официалната страница на „Първа инвестиционна банка” АД.

В рамките на играта и по време на нейното провеждане участниците теглят по шест „късмета“ на ден. На ”късметите“ са изобразени 40 продукта от благородни метали, предлагани от Първа инвестиционна банка. Целта на участниците в играта е да съберат шестте продукта, които са наградите в играта.

Когато участник успее да събере шестте продукта, той се включва в томбола за спечелване на една от наградите след предоставяне от негова страна на следните данни: – име, презиме и фамилия на участника; – имейл за контакт; – телефонен номер за контакт.

Ако в рамките на играта потребител успее да събере два или повече пъти шестте изброени продукта, той се включва съответно толкова пъти в томболата.

Наградите са 6 (шест) на брой: 1. Монета „Св. Валентин” (сребро проба 999/1000) – 1 бр. 2. Монета „Българска роза” (сребро проба 999/1000 с частично позлатяване) – 1 бр. 3. Кюлче талисман „Любов” (паладий проба 999.5/1000) – 1 бр. 4. Кюлче талисман „Вечност” (паладий проба 999.5/1000) – 1 бр. 5. Кюлче талисман „Вселена” (паладий проба 999.5/1000) – 1 бр. 6. Монета „Суверен”, Нова Зеландия (злато проба 999.9) – 1 бр.

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната си равностойност.

В томболата за спечелване на наградите участват всички регистрирали се участници, изпълнили по-горните условия.

На 11.02.2013 г. на случаен принцип чрез автоматичен механизъм и в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на печелившите (общо 6) от играта участници. Наградите ще се раздават по реда, определен по-горе. Отделно ще бъдат изтеглени и имената на 6 резервни участника. Имената на печелившите и техните резерви ще бъдат обявени на същата дата на официалната Facebook страница на Fibank.

В томболата за разпределяне на наградите няма да участват потребители, които: – не спазват настоящите Правила и условия за участие в играта; – са служители на „Първа инвестиционна банка” АД или членове на техните семейства; – използват фалшиви, неоторизирани или дублирани профили във Facebook.

В рамките на работния ден след тегленето на томболата и обявяването на печелившите, 11.02.2013 г., Организаторът ще се свърже с изтеглените основни победители на посочените от тях контакти за връзка за уточняване на най-удобния за тях клон на Fibank за получаване на наградата.

Краен срок за участие: 11 Февруари 2013

Победители
1. Мариета Желева2. Бисера Дживдерова3. Анна Симеонова4. Кирилка Иванова5. Свободан Стоянов6. Кремена Паунова

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.