Ето защо българите започнаха да ядат уличните гълъби!

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Ето защо българите започнаха да ядат уличните гълъби!

Уличните гълъби започват да изчезват

Този път причината не се крие в пестицидна зараза във въздуха, писаха в senzacia.net.

Причината за масовото изтребване на градските гълъби е гладът на хората. Огромната безработица, която си шири сред българското население остави редица хора гладни.

Виетнамците в миналото изядоха уличните котки, безработните сега ще изядат гълъбите

Помощите за безработни у нас са малки като суми и имат срок. Докато в Англия например един човек може да бъде безработен до края на живота си. Там държавата му дава общинско жилище, което е скромно, но е отоплено. Британският безработен получава достатъчно средства да води един скромен, но в същото време приличен живот, в който може да си позволи и дребни удоволствия, без да ходи на работа.

У нас трудно се разкриват нови работни места. Кризата затвори доста малки частни фирми, които даваха прехрана на доста хора.

Какво да правят безработните гладни наши сънародници? Да крадат ли? Не, те са решили проблема по друг начин. По улиците на България все още се движат доста гълъби.

В някои страни месото от гълъб е деликатес наравно с месото от пъдпъдък. Българските безработни се радват на вкусното гълъбово месо.

А онези от нашите читатели, които  са ходили в Лондон и са се разхождали из Хайд парк, те знаят какви огромни и добре охранени гъски живеят напълно спокойно. Никой, дори и на най-бедните в Лондон, не им идва на ум да ги използват за храна.

Онова, което беше показано в „Мисия Лондон” е точно онова, което гладните българи биха направили ако подобни апетитни същества живееха у нас.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: