Комплексите на Виктория Бекъм

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Оказва се, че Виктория Бекъм все пак има някакви комплекси и не е толкова съвършена, колкото се опитва да ни убеди. Тя иска прожекторите да са вперени винаги в нея, но за съжаление, папараците се интересуват повече от Дейвид, отколкото от Пош. 

Днес Вики се радва на успешна кариера на моден дизайнер. Тя споделя, че всичко, което е постигнала, е било с цената на много труд. В интервю за модния гигант Elle Пош Спайс се разкрива и казва, че искрено се надява децата ѝ да наследят този устрем и желание за работа.

„Не е задължително да работя, но се нуждая от това. Вярвам, че имам добре развита етика за работа. Дейвид е същият. Искам децата ми да се научат да работят. Вярвам, че човек може да постигне всичко, ако се труди достатъчно за него”. Elle

В същото интервю бившата вокалистка от Spice Girls откровено заявява, че има нужда да контролира всичко и много трудно се доверява на останалите. Освен това, тя се страхува, че съпругът ѝ или бившите ѝ партньорки от групата са по-известни от нея.

„Трябва да се науча да се доверявам на хората. Наистина усещам, че съм жадна за контрол. Понякога ми е много трудно. Но искам да се справя с абсолютно всичко сама”, казва Вики

38-годишната бизнесдама споделя, че ѝ е доста трудно да съчетава семейството с ръководенето на успешна модна къща. Красивата половинка на Бекъм добавя:

„Понякога не издържам. Давам всичко от себе си. Трудно е, защото се опитвам да направя нещата точно така, както си ги представям”.

Въпреки щастливото си голямо семейсво и печелившата си компания, Пош Спайс се оказва слаба в едно отношение – отношенията ѝ с момичетата от Spice Girls. На последното парти, на което са били заедно, Вики си е тръгнала доста по-рано и е оставила „приятелките си” сами да обират лаврите.

На пръв поглед подобно поведение ни подсказва надменност и нежелание от страна на Виктория да бъде забелязвана с бившите си партньорки. Оказва се обаче, че Г-жа Бекъм се чувства застрашена от тях. Според нея, поне навремето те са били много по-известни и харесвани.

„Преди, когато бяхме заедно на сцената, имах чувството, че всички погледи са вперени само в тях. Никой не ме забелязваше. Същото е и когато изляза с Дейвид. Всички искат да снимат само него”.

Не сме сигурни как точно да тълкуваме подобно изказване на Вики. Дали наистина тя има комплекс за малоценност? Или може би е точно обратното – мисли се за толкова велика, че винаги трябва да ѝ се обръща внимание. Трудно е да преценим, имайки предвид характера ѝ.  Elle В интервюто, дадено за Elle, Виктория говори и за майчинството. Тя неведнъж е закъснявала за събития, защото е трябвало да се погрижи за малката си дъщеря Харпър, която е само на годинка. 

Тя споделя, че съчетаването на бизнес с това да бъде майка наистина я изтощава: „Няма да лъжа, уморена съм. Но наистина се опитвам и съм щастлива с живота, който водя. На практика съм като всяка друга жена, която работи и има много деца – трудно е”.

Виктория добавя: „Не спя много. Сънят на Харпър не е спокоен и в малкото часове, когато е тихо, аз провеждам бизнес разговори по Skype”.

Явно все пак животът на разглезената Вики не е толкова бляскав, колкото си мислим. За да бъдеш майка на четири деца, успяла бизнесдама и ценен дизайнер, се изисква много повече от известен съпруг.

Може би въпреки цялата тази умора, която г-жа Бекъм изпитва, тя желае просто да бъде забелязана от малко повече журналисти. Иска си своите 10 минути слава пред екрана. Но и това ѝ се получава трудно, според самата нея.

Ако тази статия ви е харесала и искате да научавате още любопитни факти от живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!