Роксана с първа филмова роля

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

В новия брой на предаването „Звездно“ по телевизия Планета специален гост е Роксана, която разказва за новостите, с които е започнала годината за нея. 

Харесай страницата ни във Facebook

Певицата има много неща, с които да се похвали на зрителите, а едно от предизвикателствата, на които ще се посвети, е участието й във филм.

Снимките на лентата започват след около 15 дни, а ролята, в която ще се превъплъти тя до голяма степен пресъздава реалния й живот. Още подробности за филма, както и кой ще партнира на изпълнителката ще научите още този понеделник от нея самата.

Роксана разказва и за своите нови музикални проекти, за това коя е песента, която първа ще представи на своите почитатели. Ще научим и подробности за представянето й на Годишните музикални награди на телевизия „Планета“ на 26 февруари. 

Певицата е номинирана в три категории, в които ще се бори за престижната статуетка, а една от тях е за „Най-прогресиращ изпълнител“ на 2012 г. Баладата й „За всеки има ангел“ пък се нарежда сред претендентите за „Баладичен хит на годината“. 

Роксана определено е сред най-пътуващите певици в чужбина и това е причината тя да е номинирана още и за „Посланик на българската музика зад граница“. Нейните изяви в Европа не спират, а още следващия уикенд изпълнителката ще гостува на българите в немската столица, Берлин.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It