БУДА търси под Биволъ теле

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Колаж: Неновините

В свое медийно изявление по повод изнасяне на истината за агентурно досие „БУДА“, Бойко Борисов заявил, че това била „пълна глупост“ и зад това стояли Слави Бинев и „кръгът Банкя“. По същия начин преди известно време Борисов заяви, че зад секретните грами на американските посланици, които Биволъ публикува по силата на договор за сътрудничество с Уикилийкс, стоял Станишев и БСП. По тази логика, излиза, че влиянието на Биволъ прогресивно нараства и разширява своя периметър. Утре очакваме да застанат зад нас също Кунева, Синята коалиция, а защо не и НФСБ и дори „мравките“ в ГЕРБ.

Непрекъснатото „търсене на теле“ под Биволъ, издава характерното личностно мислене и ценностна система на сегашния ни Премиер. Той е неспособен да си представи дори, че е възможно някой просто да си върши работата по съвест, професионално и без никакви зависимости. В неговата вселена е нормално зад всичко да стои БСП, или „Кръгът Банкя“, или други подобни политико-сенчести структури, изпичили от сухия пън на Партията-майка. Нали самият той е подобна клечка. „Носен на ръце“ и създаден именно от тия същите, на които сега се опитва да прикачи Биволъ. Не знаем, дали досието БУДА е глупост, или не, както твърди обектът, защото не сме го правили и водили ние, а бившият управител на Борисов от ИПОН и сегашен негов Гл. секретар в ДАНС – Младен Георгиев. Той най-добре си знае глупав ли е бил БУДА, или съвестно си е вършел задълженията. Съдбите на Борисов и Георгиев са останали толкова тясно преплетени през годините и това ясно доказва как е „отрязъл“ ББ навремето вербовчика си.

Биволъ следва своята собствена пътечка и влачи хомота на тежката ни реалност. Не влиза в о(т)борите на Костов, БСП, „Бистришките тигри“, или „Котараците“. Затова Биволъ е толкова част от кръга в селото на Борисов, колкото той може да бъде разследващ журналист. Но знае ли човек на какви превратности е способна съдбата и дали един ден сегашния премиер няма да се кандидатира за стажант в нашия сайт?

Биволъ е зависим единствено от надделяващия интерес на българското общество и няма да се спре докато не изчисти „Авгиевите обори“ на държавичката ни от екскрементите на стари и нови номенклатуро-ченгесаро-олигарси и техните креатури. Неслучайно в защита на БУДА се надигнаха изведнъж най-зловещите сенки от миналото, като бившия шеф на Шесто управление на ДС – Димитър Иванов /Гестапото/. Особената нервност в нападките срещу Биволъ, които си подават в публичното пространство Борисов и Иванов са добра основа на задълбочен анализ за общи интереси и тревоги. Бъдещето неизменно ще разкрие зависимостите и връзките между сегашната власт в България и репресивния апарат на БКП от преди 24 г. и това, че всъщност става въпрос за едни и същи структури, които управляват страната и се разпореждат със съдбата ни, и преди, и сега.

Леко ни радва ни само, че Бойко Борисов все пак показва някаква мисловна еволюция, макар и твърде плахо. В началото на 2011 г. когато Биволъ разкри, че по данни на ЦРУ, той е трафикант на амфетамини и перач на пари, зависим от ЛукОЙЛ, Борисов подмина това с недобре прикрит опит за пренебрежително маргинализиране: „Не чета жълти медии“. Сега вече цитира правилно „Биволъ“ и дори пита защо не публикуваме и неговия „отказ“ да бъде вербован от съратника си Младен Георгиев. Няма как да не се радваме, че сме израстнали за година и половина от „жълта медия“ до такава, която заслужава да й се спомене името, дори и във връзка с родния му “кръг Банкя”.

Уважаеми Читателю, Биволъ разчита на Вашата подкрепа. Нашият сайт не  се финансира с публични средства, нито от фондации. Можете да помогнете по няколко начина:

Дарение

Дарения през PayPal и Epay.bg тук.

Дарения през Bitcoin:
12JFL9S4BsMGFSr5jmDrcqRnWbfQQSgVaM

Купете тениска

Купете тениска Биволъ – съ рогата напредъ от нашия магазин