ГОРЕЩО: Златка Димитрова стана Miss International Bikini Model January 2013

1
Добави коментар
autotim.sport
autotim.sport

През последния месец феновете на плеймейтката Златка Димитрова силно се бяха активизирали да гласуват за нея в международен конкурс.

Усилията им се увенчаха с успех, а и собствениците на въпросното модно състезание са харесали изключително много нашето момиче, при конкуренция от десетки хиляди жени, които ежедневно им изпращат своите кандидатури.

Злати печели приза Miss International Bikini Model Search January 2013, който й носи наградата – 5-дневна почивка на Бахамските острови, в хотел VIVA Wyndham Resort at Fortuna Beach – all inclusive, с достъп до всички партита и събития по време на мецдународния фотогравски уъркшоп в периода от 11 до 15 април.

Там Злати е поканена да се състезава в заключителния кръг на конкурса, пишат от lifestyle.bg

Поканата тя е получила в официално писмо лично от собственичката на Miss International Bikini Model Search, която й честити победата и я приветства да се включи и в модните фотосесии на Бахамите.

За съжаление Златка Димитрова отказва на този етап спечелената почивка, тъй като вече има поети ангажименти за този период от време, които няма как да отмени.