Апартамент в Ню Йорк от 25 квадрата

1
Добави коментар
nikya
nikya

Апартамент в Ню Йорк от 25 квадрата

04 февруари 2013 | 17:22

28627

Австралийският стилист и декоратор Маркъс Hay купува този малък апартамент в Ню Йорк, когато се мести в американската столицата на модата и дизайна, за да започне работа в списание Real Simple.

Неговите повече от скромни размери не смущават Маркъс- той решава да докаже, че такова малко пространство може да бъде пригодено за комфортен живот, без да се прави компромис с декорацията.

Апартаментът първоначално имал три вградени шкафа, в които можело да се поставят нещата на собственика. За да спести място, Маркъс използва многофункционални мебели: например, масата за хранене лесно се превръща в работно бюро.

Апартаментът от едва 25 кв. м той разделил на зони, отделно обособил само малка спалня, кухненски бокс, баня и килер. Голям фен на стила на 50-те години: в апартамента си той има много дизайнерски класики, като например маса Еро Сааринен и столове от Алвар Алто Чарлз и Рей Иймс.

В допълнение, Маркъс, както и много негови колеги, обича битпазарите и магазините с намалени цени , от които е намерил и много ярки детайли.

Той е сигурен, че за да се направи интересен интериорът на малък апартамент, не трябва да се страхуваме да съчетавате различни предмети и никога не забравяме за малките неща.

Етикети:

Апартамент,
Ню Йорк,
25 квадрата,
дизайн

97 харесват тази статия

6 не харесват