Модните списания през месеца на любовта » Моден печат

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Романтиката витае навсякъде през февруари. Модните списания също ще ви подготвят за еуфоричното настроение около Свети Валентин със своите страхотни корици, подчинени на страстта и чувствеността.

Концепцията на списание EVA напълно отговаря на романтичната тематика. Лицата на броя са Мария Игнатова и Рачков – една от най-симпатичните двойки, добре позната на аудиторията от телевизионния екран. Гореща прегръдка, меки чаршафи и секси бельо веднага ни отвеждат в пределите на любовта…

На корицата на Elle през февруари ни пленява очарователната Никол Станкулова, облечена в стилна червена рокля в цвят бордо. Женствена прическа и чувствен грим, подчертават магнетичното излъчване на красавицата, която в откровено интервю споделя за мъжете в живота си.

В новото издание на Cosmopolitan младата певица Тейлър Суифт също говори за любовта. За корицата стилистите са избрали сексапилна металическа рокля в бургундово червено, дело на J. Mendel.

Лицето на българското издание на Grazia е изящната брюнетка Мария Илиева. Нейната визия е ултра стилна, подчинена на графичните тенденции – блейзер от фина дантела и бяла пола с флорален принт. Новият брой на списание MODA ще ви даде точна прогноза за най-свежите и актуални модни тенденции, които вещаят истинска цветна феерия.

Автор: Делица Цонева