Андреа и Емилия с най-добрите поп-фолк албуми за 2012 г.

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

През месец януари Меломан.бг | Музиката на твоя живот попита своите читатели, кой е най-добрият поп-фолк албум за 2012 г.

Харесай страницата ни във Facebook

Почти до финала на гласуването „Лоша“ на Андреа и „Смелите си имат всичко“ на Емилия си разменяха първото място, а в последните дни те напълно изравниха процентите си.

Така русите амбиции на „Пайнер“ събраха по 19.4% от целия вот и умело си разделиха първото място и любовта на феновете. След тях остана друга любимка – Галена, чийто албум „Аз“ й отреди третото място с общо 15.9 на сто от гласовете.

Цветелина Янева и „Мога пак“ са четвърти с 14.4%, а Ивана и нейния „Обяснения не давам“ получиха 11.4%, което им помогна да достигнат до номер 5.

„Да видя какво е“ на Джена събра 10.9% от гласовете и се нареди на шестото място, а седма се класира Райна с албума си „Вътре в мен“, който получи подкрепата на 8.5 на сто.

Новата анкета вече е активна. Въпросът за месец февруари е: „Коя е любимата ви родна музикална телевизия?“ Гласувайте чрез формата в дясно, а обобщените резултати очаквайте в началото на месец март.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It