ГОРЕЩО: Гаджето на Мария Цветкова я преби заради Ники Михайлов!

2
Добави коментар
autotim.sport
autotim.sport

Плеймейтката Мария Цветкова отнесе солиден пердах от новото си гадже, заради слухове, че има връзка с Ники Михайлов.

Екс половинката на футболиста била ошамарена от бившето гадже на Златка Райкова заради празни слухове. Бившият на Русата Златка — Павел ступал приятелката си заради публикациите в пресата, че отново се е събрала с футболиста. Клюката плъзна в светските среди след коментар на Николета Лозанова, че Алисия вече приключва мандата си на футболна половинка и има нова фаворитка на нейно място.

Плъзналите слухове, че не друга, а бившата любовница на Динко Динев е завъртяла главата на футболиста предизвикаха сериозен отзвук. И моделката била жестоко пребита от новото си гадже, което обаче после многократно й се извинявало за боя.

„Първо я нашамарил 3-4 пъти, а след това й се извинил, понеже гардовете му осигурили желязно алиби, че Мария не се е срещала с вратаря”, твърдят анонимни източници.

Павел, който е считан за втория по важност човек в наркоорганизацията на мафиотския бос Сако, подивял от ревност след статиите.

От слуховете за връзката между Цветкова и Михайлов недоволен останал и олигархът Динко Динев.

Строителният предприемач бил бесен, не само заради аферите на бившата си приятелка, но и заради неподходящите й връзки.

Говори се, че той заплашил майката на шестото си дете, че ще й спре издръжката, ако не прекрати връзките си с криминални елементи. И се опитал да я вразуми да води по-благоприличен живот, пишат от „Всеки ден“, цитира hоtarena.net.