Докосни се до „Сърцето на Чаромата“ и спечели романтична вечеря, Чароматно кафе за 1 година или 10 комплекта чаши Jacobs Monarch

2
Добави коментар
pgp

За участие в Играта потребителите трябва да направят следното:

– да харесат фен страница на Jacobs Monarch във Фейсбук; – да отговорят на зададения въпрос и да поканят свои приятели да се включат в играта; – да се регистрират, като попълнят своето име, фамилия, валиден e-mail адрес и телефон за връзка (по желание) в електронния талон за регистрация.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

Един Участник може да спечели само по една награда.

За период на играта, участниците могат да спечелят :

– 10 комплекта по две чаши „Jacobs Monarch“ – 2 награди „Кафе за цялата година“ = 4 буркана JacobsMonarch разтворимо 100гр. и 4 буркана JacobsMonarch Intense100гр. – 1 Празнична вечеря за двама избрано заведение от Jacobs Monarch

Жури, съставено от екипа на Jacobs Monarch, ще избере 1 участник с най-оригиналнен отговор, който ще спечели празнична вечеря за двама. Комплектите чаши и наградите „Кафе за цяла година” ще бъдат раздадени с томбола между всички регистрирали валиден отговор.

Печелившите ще бъдат обявени на фен страницата на Jacobs Monarch във facebook един ден след приключване на периода за участие.

Един Участник може да спечели само по един тип награда. Ако един Участник е избран два или повече пъти за Печеливш участник, то наградата автоматично се получава от следващия класиран Участник.

Краен срок за участие: 10 Февруари 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.