СУПЕР ЛУКС! Пускат диамантен iPhone

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

СУПЕР ЛУКС! Пускат диамантен iPhone

Телефонът-бижу ще струва около 24 000 долара

Британска бижутерийна компания ще създаде лимитирана серия златни iPhone 5 инкрустирани с диаманти. От ограничената серия ще бъдат произведени само 50 бройки, но все още не се знае дали някой от уникалните айфони ще достигне свободна продажба, тъй като от бижутерийната компания издадоха, че половината от още непроизведените айфони вече са запазени и капарирани от богати клиенти, предадоха от БЛИЦ.
Дали ще видим някоя от звездните майки като Виктория Бекъм или някоя от най-красивите моделки като Кейт Мос с подобно бижу, все още не се знае.
Лимитираните айфони ще се предлагат в две версии – веднъж с корпус от 18-каратово бяло злато (18 части злато и 6 части примеси) и съответно с корпус от жълто злато. Бижутерийната компания ще украси всеки един от златните апарати с 815 изящни марказита (дребни диаманти) категория VVS1, цвят F, със сумарна маса около 5,36 карата. Бутиковите айфони ще се предлагат на цена от 15 000 британски паунда (около 24 000 долара) всеки. Това е доста висока цена за телефон, но този iPhone е повече бижу, отколкото мобилен телефон. Да видим дали някоя от родните ни звезди ще се добере до бройка от лимитираната серия или все пак това е един лукс, който Николета Лозанова, Златките и поп фолк певиците не могат да си позволят?!

Подробно можете да разгледате диамантения iPhone 5 със златен корпус във видеото по-долу.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: