Отпушване на канали и тръби в София

2
Добави коментар
TaLoV
TaLoV

Едни от най-честите ВиК проблеми са свързани със запушването на тръби и скритите течове в къщата и външните пространства. Проблемите, свързани със запушването на канализацията, са сред най-сериозните особено за обществени сгради и помещения.

Това наистина е неприятно и причинява голямо неудобство и смущение в клиентите.

Понякога запушванията са толкова сериозни, че в опитите си да се справите с проблема сами с подръчни инструменти, той се задълбочава. Но не е необходимо да изчаквате да достигнете този етап, за да потърсите нашите услуги в тази област. Разполагаме с професионални инструменти и машини за изпълняването на подобни дейности с максимална дължина до 45 метра и тръби до ф200.

Ако забележите бавно изтичане или нещо друго, което Ви кара да мислите, че има проблем с оттичането на канализацията, просто се свържете с нас.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Ако не виждате услугата, която Ви е необходима, се свържете с нас или погледнете ценовата ни листа за Отпушване на канали.

Отпушване на тоалетна – Запушената тоалетна не търпи отлагане, като е необходимо да извикате опитен водопроводчик, който разполага с необходимите инструменти, машини и, разбира се, богат опит в областта на отпушване на канали.

Отпушване на сифони – Запушването на сифон е процес, който се забелязва трудно. Повечето ни клиенти разбират и обръщат внимание на този проблем едва когато водата спре да се оттича в сифона или избликва от друг.

Отпушване на мивки – Ако оттичането на водата отнема повече време от обичайното и също така е придружено с неприятна миризма, най-вероятно имате нужда от нашите услуги.

Изпълняваме: отпушване на канали, тоалетни, мивки, бани, кухни в София на реални и достъпни цени.