ВИДЕО: Стриптийз бар за вегани

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Вече сме приели, че има хора, които не ядат месо. Осъзнали сме, че имат право на избор и гледаме да не им дуднем много-много. Да, обаче, докато ние си траем и се правим на толерантни, в САЩ вече активно действат за подкрепа на всички вегани. Става дума за първия в света веган стриптийз клуб.

Ако мисълта за свинска вратна пържола ви отвращава, но идеята за женска плешка ви се нрави, този клуб е точно за вас. Е, може би е нужно и да живеете в САЩ, но това са преодолими подробности. Собственикът на уникалното място, наречено Casa Diablo, прилича повече на кръвожаден рокаджия, който глозга ребра по цял ден. Оказва се обаче, че и той хрупа само зарзават.

В Casa Diablo се приготвят изцяло безмесни ястия, мезета и префърцунени гозби. Липсата на месо в менюто обаче щедро се компенсира от голата женска плът, размахваща се на сантиметри от веганите. За да ви убедим, че този стрийптийз клуб е почти като другите, ви предлагаме да изгледате видеото, в което комедийният актьор Кумаил Нанджиани прави своеобразна опознавателна обиколка.