ГОРЕЩО: ФИНАЛНО! Преслава скъса с Бирмата

1
Добави коментар
autotim.sport
autotim.sport

Фолк певицата Преслава окончателно скъса с Бирмата. Двойката, която непрекъснато се събираше и разделяше този път изглежда се е разделила окончателно.

Тези дни фолк звездата официално заяви, че е свободна жена. „нямам ферари и не съм сгодена. Не съм и влюбена в момента. Приключих с влюбванията, не ми действат добре“, категорична бе певицата.

Освен че даде ясно да се разбере, че предпочита занапред да бъде сама, певицата търпи и сериозни критики. Фенове нападнаха изпълнителката, след като лансира свой приятел в „Гласът на България“ вместо да даде шанс на анонимен младеж,

„Сериозно ли мислиш, че Цветелин Николов може да пее?! Дали пускането му до концертите не е заради това, че сте приятели? Не е честно да се подиграваш с мечтите на хората“, написа гневен фен на предаването, на страницата на Преслава във Фейсбук.

Самата певица все още не е взела отношение по въпроса, но феновете й са доста сърдити. И твърдят, че изпълнителката лансира собствените си приятели, а нехае за талантите, пишат от „Уикенд“.