Вижте най-красивите вещици на света! (ВИДЕО)

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Вижте най-красивите вещици на света! (ВИДЕО)

Най-прекрасните вещици на 21 век са тук и тази вещерска плеада се състои от звездното участие на Мила Кунис, Мишел Уилямс и Рейчъл Уайз

Вижте най-красивите вещици!

Вижте най-красивите вещици на света. Сред най-прекрасните вещерски създания са тези, представени от Мила Кунис, Мишел Уилямс и Рейчъл Уайз. Всъщност това ще са главните героини на най-новата приказка за възрастни на компанията „Дисни”, която ще носи името „Оз: Великият и могъщият”. Очаква се тази продукция да се срещне с българските си почитатели в кината у нас в началото на месец март, разказа БЛИЦ.

Филмът разкрива историята на един нагъл и безсрамен цирков магьосник, който по-късно става велик маг, който помага на Дороти от класическата приказка за „Магьосникът от Оз”.

Именно в ролята на помощничките на Оз ще се превъплътят тези три холивудски звезди, които ще изиграят вещиците Глинда, Еванора и Теодора. И трите са позирали на корицата на мартенския брой на списание “InStyle”, където те въобще не приличат на последното си амплоа на магически същества с тайнствени способности.

В новата приказна история, дело на режисьора Сам Рейми, главната роля ще изиграе Джеймс Франко, който ще се превъплъти във величествения магьосник от Оз.

Марая Кери вече е записала песента Almost Home за филма „Оз: Великият и ужасният“ на компанията „Дисни”, която се очаква да се появи на 19 февруари 2013 на диск, дни, преди да попадне в официалната промоция на филма, на 7 март 2013 г.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: