Mercedes CLS 63 AMG от Миша

1
Добави коментар
vesselina.kirova
vesselina.kirova

Mercedes CLS 63 AMG е невероятна машина, но в света на тунинга нищо и никога не е достатъчно. Нашите любимци от Misha Design, звучи руско, но са си американци, и то от Аризона, изскочиха със силен кит за модела.

Луксозната спортна лимузина с линия на купе излъчва още повече агресия. Тя идва от новата предна броня с карбонов сплитър, капак с централна гърбица и хриле за отвеждане на горещия поток въздух, предни калници с отвори, по-широки прагове, задна броня с вграден дифузьор от карбон и лип спойлер на багажникът.

Пакетът на Misha Designs за Mercedes CLS 63 AMG се допълва от 20-инчови джанти  Forgiato F2.01 в бяло. Окачването е с променени характеристики чрез инсталиране на електронен контролер, който позволява регулиране на височината и твърдостта на електромагнитните амортисьори.

Mercedes CLS 63 AMG стандартно е оборудван с новия 5.5-литров V8 на германците с 585 кс и 800 Нм. От Миша, както ги наричаме ние, предлагат препрограмиран софтуер, с който мощността може да достигне 700 кс и 900 Нм.