Не е за вярване! Претендентките за Пацо — мега красиви (СНИМКИ)

1
Добави коментар
violeta.simeonova.5
violeta.simeonova.5

Не е за вярване! Претендентките за Пацо — мега красиви (СНИМКИ)

Форумци изумени от красивите кандидатки за Пацо

Венета Райкова тотално изуми Фейсбук. Тв водещата показа претендентките за съпруги за брадъра Пацо, които ще се борят за сърцето му.

Венета Райкова показа претендентките

Форумци обаче категорично отказват да повярват, че красавиците са наистина кандидатки за сърцето на плейбоя. И смятат, че по-скоро би им отивало да участват в някой конкурс за красота.

Красивата Невен

„Не е за вярване! Това ли са кандидатките за Пацо?“, изумени са интернет потребители. Водещата показа и петте красавици, които ще се борят за сърцето на Панайот.За кратко време красавиците си спечелиха вярна аудитория, а някои дори се опитаха да си уредят срещи с тях.

Очарователната Мелиса

„Зарежи Пацо, излез с мен!“, са сред най-честите предложения към претендентките. Които определено показаха впечатляваща външност. Зевзеци обаче се шегуват, че хубавиците не са особено умни, щом са решили да се състезават за сърцето на Панайот.

Симпатичната Юлиана

Още следващата събота обаче ще стане ясно, коя от красавиците би имала най-голям успех със звездата от Гълъбово. В социалната мрежа вече започнаха облози, че певицата Мелиса ще спечели Пацо, докато други залагат на чернокосата Невена.

Венета с миловидната Мартина

Феновете на Мартина и Надежда също не са малко, а над 200 души се обзаложиха, че победителка ще бъде Юлиана. Която от всички тях ще избере Пацо тепърва ще видим.

И с усмихната Надежда

А коя е вашата лична фаворитка?

loading…

Клюки.нет препоръчва и: