Спечелете Епилатор Philips

1
Добави коментар
pgp

Всяка уважаваща себе си дама се старае да изглежда безупречно. Ние от LuckyStar.bg знаем това и се опитваме да помогнем – било то с красиви бижута, качествена козметика или комплекти за грим.

Тази седмица наградата също е специална – един здрав и надежден епилатор Plilips с модерен и красив дизайн. С него можете да бъдете сигурни, че ще изглеждате наистина впечатляващо.

Той разполага с дискова система за епилация, работеща на две степени, с 21 ротационни диска. Има приставка за повдигане на косъмчетата и миеща се глава, така че ще бъдете спокойни, че уредът няма да се задръства. За Ваше удобство е предвидена и допълнителна приставка, която улеснява епилирането.

За да спечелите този качествен електроуред са необходими две неща. Първото е да сте регистрирани в LuckyStar.bg и да кликнете върху бутона „Участвам“. Второто е да сте родени под щастлива звезда и тя да Ви помогне при тегленето на томболата.

Вие можете и да помогнете на щастливата си звезда, като помолите приятелите си да Ви помогнат, след като им изпратите уникалния линк, който ще откриете в профила си след регистрация. Всеки от тях, който направи регистрация или влезе в профила си през Вашия линк, ще Ви донесе допълнителен шанс да спечелите в томболата.

Краен срок за участие: 17 Февруари 2013

Победители
Печеливш: Ралица Вихрийска
lolla_bunny93@

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.