Полицаи като нинджи заловиха опасен престъпник (ВИДЕО)

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Полицаи като нинджи заловиха опасен престъпник (ВИДЕО)

Полицаи като нинджи заловиха опасен престъпник вчера

Вчера беше арестуван обявения за най – опасен престъпник на Англия. В продължение на цели 4 години Ендрю Моран успяваше да избяга от лапите на властите, като намираше къде легално, къде не убежище в няколко европейски страни.

Полицаите залавят опасния престъпник

Но вчера при съвместна операция между Англия и Испания щракнаха белезниците на ръцете на опасния и безпощаден   Ендрю Моран.

Последно той обитавал изключително луксозна вила в Испания, където вчера беше открит и закопчан.  В  същата  вила са били открити 2  пистолета, 60 патрона и  1 мачете.

През миналата 2012 г. същият бандитът беше  засечен от разследващи служители от испанската полиция, но тогава той успя да избяга, докато хвърчеше  лудо преследване с леки автомобили.

Ендрю Моран беше обявен за първи в списъка от издирваните лица на Острова, припомниха от БЛИЦ.

Бандитът   Ендрю Моран си навлече гнева на британското общество, след като през 2005 г. направи въоръжен грабеж на британските държавни пощи.

Британските държавни пощи са символ на страната и едно подобно посегателство върху тях има не само финансово  – материално изражение, но и дълбоко емоционално.

А къде ли по света се крият нашите прословути братя Галеви, които безцеремонно показаха среден пръст на нашето правосъдие и други институции?

 

Калинка Петрова

сподели бутон

 

 

Чудеса.нет препоръчва и: