10 подаръка за Свети Валентин, които жените ненавиждат

16
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от Miss InGa на 12.02.2013

Денят на любовта и щастливите двойки 14 февруари наближава с пълна сила. Броени часове преди празника на Свети Валентин повечето мъже все по-усърдно се замислят по темата какво точно да подарят на половинките си. И въпреки че денят е признат за най-романтичния в годината, за съжаление, представите на мъжете и жените за романтиката са съвсем различни. Ново изследване на сайта RealBuzz.com показва, че дамите и господата се надяват на съвсем различни изненади и подаръци на 14 февруари. В помощ на мъжете британският вестник „Daily Telegraph“ състави списък с 10 подаръка за Свети Валентин, които жените ненавиждат.

1. Плюшено мече
На пазара има огромно разнообразие от плюшени играчки, но определено сред най-нежеланите са плюшените мечета. Не че има нещо лошо в това да подарите на гаджето си някаква сладка играчка, подходяща за гушкане, особено ако и двамата… не сте навършили 6 години.

2. Малка кутийка (без диамантен пръстен)
Ако сте решили да опаковате подаръка си за Свети Валентин в малка кутийка за бижута, уверете се, че това, което слагате в нея, е годежен пръстен. Няма нищо по-неловко от ситуацията, в която развълнувано момиче със сълзи в очите повтаря „Да, да, да!“… и то секунди преди да открияе чифт обеци в кутийката.

3. Пижама с животни
Това определено е симпатичен подарък, но като че ли е по-подходящ за Коледа, отколкото за Св. Валентин. Ако въпреки това настоявате да поемете грижата за „нощния гардероб“ на половинката си, нека поне е нещо по-секси…

4. Романтична вечеря във верига за бързо хранене
Ако сте решили да изненадате половинката си с вечеря за двама, бъдете сигурни, че KFC, Subway и McDonalds са крайно неподходящи, още повече ако възрастта ви е над 13 години. Дори и да не разполагате с много средства, опитайте се да намерите място, на което поне ще ви донесат меню, а и ще има някой, който ще ви сервира.

5. Градинско цвете
Може половинката ви да е практичен човек, но все пак заложете на красивия букет, а не на цвете в саксия. Да, на всички е ясно, че букетът няма да е вечен, но първоначалната еуфория и положителните емоции ще бъдат много по-големи в сравнение с момента, в който дамата получава цвете в саксия.

6. Парфюм
Осмелилите се да подарят парфюм не трябва да забравят, че е най-добре да заложат на класическите марки, а не на парфюмите, създадени за известни личности. А пък ако и не са много наяано с вкуса на половинката си, най-добре е въобще да не рискуват.

7. Шоколадови бонбони
Публична тайна е, че жените обожават сладкото, но това не означава, че ще бъда щастливи, ако получат като подарък шоколадови бонбони за празника. Може да й подарите нещо друго и към него да добавите кутия бонбони, но нека това не е единственият подарък.

8. Ваучер за подарък
По-рационалните мъже смятат, че не е нужно да си блъскат главите с въпроси кой е най-подходящият подарък за половинката им. Те просто подават пликчето на възлюбената си и очакват тя сама да си избере нещо. Истината е че, три четвърти от жените биха се зарадвали много повече на нескопосано, но посветено на тях стихотворение.

9. Сексапилно бельо
Всяка година стотици хиляди жени по света получават като подарък за празника бельо, което им е твърде малко или твърде голямо или просто не е по техен вкус. Освен това бельото кара жените да смятат, че партньорът желае единствено секс от тях и желае да избегне дългата романтична връзка.

10. Бижу
Оказва се, че изборът на бижу за подарък си е истинско изкуство. Бижутата трябва да са изисквани и да не се ограничават до нещо грозно или безлично. А „грозни“ и „безлични“ са почти всички неща, които жената не е избрала сама.

Коментари

коментар(а)

Подобни: жени, лоши подаръци