Денят на влюбените за дългогодишни двойки

2
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

За младите, „пърхащи“ от щастие и любов двойки, Свети Валентин със сигурност е най-дългоочакваният празник в годината. Цял ден си повтарят колко много се обичат, подаряват си плюшени играчки с големи червени сърца, вечерят в хубав ресторант или си готвят един на друг, а накрая гарнират завършека на деня с празничен секс, по време на който могат да си направят по още един подарък – под формата на еротично бельо или неподозирани нови усещания.

Лесно им е на тях. Всичко е ново, непознато и интересно. А какво да правят онези, които са заедно от 5, 10, 15 години, че и повече? Познават се до съвършенство и сякаш нищо у партньора им не може да ги изненада.

За тях има два варианта. Могат да се направят, че 14 февруари е ден като всички други и по никакъв начин да не отчетат съществуването му. Така обаче ще пропилеят един от малкото дни, които ги предизвикват да разчупят рутината помежду си. Нашият съвет е да бъдете от двойките, които не си затварят очите пред Купидон и са готови да се изправят пред предизвикателството да изненадат половинката си.

Подарете му един ваш ден Напълно сериозни сме. Щом сте заедно от дълго време, той заслужава 24 часа, в които да се почувства специален. Започнете още от сутринта, като го изненадате с любимата му закуска, най-добре в леглото. След като хапнете, можете да продължите с далеч по-приятни занимания под завивките. Ако сте на работа през деня, можете да продължите с „подаръка“ вечерта.

Помислете внимателно какво обича половинката ви. Мислете мащабно. Можете да отидете на кино или на бар – навсякъде, където той пожелае, като през цялото време не му позволявате да забрави, че този ден е отреден само за него. Ако имате сексуални предразсъдъци, най-добре ги „приберете“ някъде. Отпуснете се и опитайте нещо ново – секс в тоалетната на заведение, някъде навън, в асансьора. Постарайте се и двамата да запомните този празник.

Експериментирайте в леглото Като заговорихме за секс, защо не опитате нещо ново и в леглото? Буквално. И преди сме ви разказвали за пръскащия оргазъм, познат като squirt. Какъв по-подходящ повод да си го поискате като подарък от Свети Валентин? Всъщност може би точно нощта на празника е най-удачна да изпитате нови усещания.

Настроението е романтично, виното е задължителен аксесоар, бельото също е специално подбрано. Всичко около вас предразполага към секс. Сега е моментът да опитате позите, които, по една или друга причина, сте избягвали. Освободете се от предразсъдъците и се отдайте максимално на любимия.

Изненадващи подаръци Не чакайте Свети Валентин, за да направите подарък на половинката си. Няма нищо интересно и различно в това да „се изненадате“ точно на деня на влюбените. Изберете няколко по-малки неща, които да му подарите през няколко дни, но преди 14 февруари. Така ще му покажете, че не сте забравили нито за празника, нито за него. Пък и ще демонстрирате отношение към случая, а не сляпо подчинение на „традиционните валентински тенденции“.

Имитирайте „първа среща“ От личен опит ви казваме, че това е едно от най-интересните преживявания, които можете да си подарите. Уговорете си среща на ключово място и отидете поотделно. Гримирайте се добре и се облечете предизвикателно.

През цялата вечер се сваляйте, сякаш наистина сте на първа среща. Представете си, че действително сега се опознавате, задавайте си въпроси и се изслушвайте. А когато вечерята ви приключи, приберете се в дома си и правете секс точно като за пръв път. С романтична любовна игра, романтично разсъбличане и романтична несигурност. Припомнете си защо сте се влюбили точно в този човек, когото е много вероятно да приемате за даденост през последните години от връзката си.

Празнувайте поотделно Признайте си, много е възможно точно това да се превърне в най-хубавия ви празник. Вие си подарете забавна вечер с момичетата, а него оставете да празнува с приятелите си. Ако слушате различен тип музика, така и двамата ще можете да отидете точно на местата, на които ще се чувствате най-добре. Не забравяйте обаче, че все пак това е денят на влюбените, затова го завършете заедно. Уговорете си час, в който и двамата ще си бъдете у дома. И си подарете незабравим край на празника.

Бонус съвет Ако сте заедно от дълго време, вече живеете заедно и почти не помните кога е започнал романсът между вас, може би е настъпил моментът да пренесете връзката си на следващо ниво. Той ли е човекът, с когото искате да прекарате живота си? Кажете му го! Забравете за „правилото“, в което мъжете предлагат брак на половинките си. Вие напишете своята приказка. И превърнете този Свети Валентин в един от най-хубавите си спомени.

Ако тази история ви е харесала и искате да научавате и други подобни, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!