ЛЕЛЕ! Дъщерята на Уил Смит шокира Холивуд

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЛЕЛЕ! Дъщерята на Уил Смит шокира Холивуд

Уилоу взе важно решение, което втрещи всички

12-годишната Уилоу Камил Рейн Смит е дъщеря на актьорите Уил Смит и Джейда Пинкед Смит. Малката Уилоу вече е направила първите си стъпки като холивудска актриса. Дебютът й беше във филма „Аз съм легенда“, където тя игра редом до баща си, който бе в главната роля. Уилоу даде гласа си и на малката Глория в анимационния филм „Мадагаскар 2″.
Уилоу Смит бе поканена да изиграе главната роля в римейка на мюзикъла от 1982 година „Анни“. Предложена й бе ролята на сирачето Анни, което отчаяно търси биологичните си родители. Продуцент на лентата е Джей Зи, в соундтрака ще чуем Бионсе, сценарият е написам от Емма Томпсън, а за режисьор бива спряган Уил Платц.

Уил СМит подкрепя дъщеря си Уилоу

Но Уилоу Смит има други планове – категорично отказа да участва в проекта. Тя обясни, че е само на 12 години и иска да изживее детството си, което й липсва вече. Тя отказа това, за което мечтае не само всяко обикновено дете, а дори и звездните наследници.
Татко Уил подкрепя дъщеря си и решението й. Той обясни, че семейството му се е натоварило доста през изминалите няколко години – Уилоу освен в киното се изявява и на музикалната сцена.
Тя заяви: „Аз съм само едно дете.“ Уилоу иска да бъде нормален тийнейджър, а не кино звезда.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: