Новият граф Дракула си реже вените, за да пие кръв

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Новият граф Дракула си реже вените, за да пие кръв

Видинско село пропищя от млад вампир, сега и Турция се тресе от страх от своя граф Дракула, който си реже вените, за да пие кръв

Турският граф Дракула е на 23 години. Той страда от силно раздвояване на личността, писаха от БЛИЦ.

Новият граф Дракула си реже вените, за да пие кръв

От малък искал от баща му да му носи банки с кръв, които да пие. Когато нямало кръв, той си режел вените с бръснарско ножче, за да се подхранва със собствената си кръв.

След години турският Дракула започнал да изпитва нужда от повече кръв. Затова се научил да излиза нощно време и да дебне по улиците. Нападал жертвите си, пробождал ги с някакъв остър предмет и от раната смучел кръвта им.

В момента турският вампир е хоспитализиран. Лекарите обясняват, че нуждата от кръв за него е толкова важна, колкото дишането за всички живи същества.

Лекарите установили, че мъжът не се е родил вампир. Вампирските наклонности се отключват при него, след като преживял няколко силни стресови ситуации, които отключили кръвожадните прояви.

Като малък видял как неговият чичо бил убит, а убиецът е чичов приятел. След години неговата дъщеричка умира, докато е само на 4 месеца.

Когато турският граф Дракула превключва от личност в личност, той няма никакви спомени. Докато разговаря с лекарите, той се държи спокойно и нормално, защото вампирът в него спи.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: