Запер по оригиналната схема на Хулда Кларк

10
Добави коментар
tomix
tomix

Запер по оригиналната схема на Хулда Кларк

Класически запер, произведен по оригиналната схема на Хулда Кларк, публикувана в книгата „Лечение на всички болести“.
Използват се висококачествени SMD електронни компоненти, медни електроди и захранване с 9V батерия, което гарантира безопасност при работа и мобилност.
Технически параметри
Захранване: 9V батерия, включена в комплектаЧестота: 30 KHzЕлектроди: 2 бр. медниИндикация за работа: светодиодВключване: с ключеПродължителност на работа с една батерия: 200 сеансаГаранция: 12 месеца
Комплект:

1 бр. Запер
2 бр. Медни електроди
1 бр. Батерия 9V
1 бр. Инструкция за ползване
1 бр. Подарък магнезиево олио, опаковка 140 ml

Гаранция
Гаранцията на уреда е 12 месеца. Ако възникне технически проблем ни изпращате уреда по пощата или по куриер и Ви го връщаме след ремонт отново по пощата/по куриер.
Ремонтът по време на гаранционния срок е безплатен.
Цена
Цената на запера е 88.99 лв.
Доставка
Доставката се извършва по куриер, с наложен платеж, на посочен от вас адрес.
Заплащате в брой на куриера при получаване на запера.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Начин на използване

Цена на запер + доставка: 88.99 лв.

Батерия 9V (PP3, 6F22)

Електродите не трябва да се допират.
Обвийте дръжките с един слой влажна хартиена кърпичка. Хванете дръжките с ръце и включете уреда.
При включен уред трябва да свети червената лампичка (ако не свети проверете дали има поставена батерия 9V).
Проведете 7 минутен зепинг, след което пуснете дръжките и изключете зепера.
Починете си 20 минути.
Повторете процедурата за още 7 минути и отново починете 20 минути.
После включете зепера трети път също за 7 минути.
Не забравяйте да изключите уреда, когато не се ползва, за да не се изтощава батерията.

Противопоказания
Да не се използва при хора използващи сърдечен стимулатор (пейсмейкър), бременни жени, деца под 8 г. възраст и хора с метални имплантанти!
Описание
Заперите се произвеждат по оригиналната схема на Хулда Кларк, публикувана в книгата „Лечение на всички болести“ и използвана и тествана на нейните пациенти. Използват се висококачествени SMD електронни компоненти, медни електроди и захранване с 9V батерия, което е много важно.Всеки запер се тества с осцилоскоп и работи с правоъгълни импулси с честота 30 KHz.
За съжаление много фирми модифицират оригиналния запер, опитвайки се да подобрят електрически параметри, без да отчитат биологичните ефекти от тези промени и без да са извършили необходимите тествания на пациенти.
Например, повечето от модифицираните запери използват увеличено захранване над 9V, като включват запера към захранване 230V, което е неправилно и рисковано.
Какво е запер?
Заперът, наричан още Зепер или Zapper, първоначално е открит от д-р Реймънд Райф още през 30-те години на 20 век. По една ли друга причина откритието му остава забравено, докато д-р Хулда Кларк (Hulda Clark) от САЩ не публикува своите научни трудове в книгата „Лечение на всички болести“, базирани на теориите на Райф.
Хулда Кларк използва методи за лекуване на всички болести произтичащи от вируси и бактерии чрез 9V-ви електрически импулси.
Д-р Хулда Кларк твърди, че причината за всички болести и болестни състояния, включително СПИН и рак, е някакъв вид инфекция – заразяване с паразити. Всички бактерии, гъбички, вируси, червеи и глисти са паразити.
Статистиката показва че, у нас всяка година от РАК се разболяват 31 000 души и 21 000 от тях ни напускат. Общият брой на болните – 265 000 показва, че използваните методи и лекарства не са ефективни, а също така са и скъпи.
След дългогодишни изследвания, Хулда Кларк твърди, че всички болестите в нашето тяло, освен фрактурит, се дължат на вируси, бактерии и паразити. Тези микроорганизми са много чувствителни към протичащите през тях електрически импулси и могат да бъдат убити, чрез пускане дори и на много слабо напрежение (от 5.5 до 10 V с няколко милиампера).
Повече за теориите на д-р Хулда Кларк може да прочетете в нейните книги:

„Лечение на всички болести – Здраве и щастие“
„Лечение на всички видове рак“ (The cure for all cancers)
„Лечение на всички форми на напреднал рак“ (The cure for all advanced cancers)

За контакти:

E-mail:
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Телефон за консултации: 0884277766