Травеститът Денис се превърна в Черната Златка

2
Добави коментар
mignews
mignews

Добричкият травестит Наташа се превърна в жена. След множество пластични операции и корекции той абсолютно е докарал на външен вид визията на Черната Златка. Сложени на снимка един до друг трудно се познава коя е Наташа Рич и коя е плейметката.

Момчето, известно и като чалгаджията Денис обясни, че може би несъзнателно е търсил приликата, или просто лекарите са направили така, че двете да са като две капки вода. Бях заключена в мъжко тяло. Мразех тялото си. Аз си знаех, че съм момиче и от мъничка си мислех за себе си като момиче. Мечтата ми беше да се избавя от цялата с мъжка същност. Като събрах пари, последваха много операции и сега съм истинска жена. Радвам се на тялото си, мъжете се заглеждат по мен, щастлива съм. Като отида в някой клуб, се избиват да ме канят на танци. Имах много сериозни проблеми да си извадя документи на името на Наташа. В Добрич не проявиха разбиране, казаха, че ги лъжа, не искаха да ми сменят личната карта и да ми издадат паспорт. Събраха се няколко служителки, дори началничката дойде и не знаеха какво да правят. Казаха, че това е първият им такъв случай и дълго се съветваха с шефовете си. Убеждавах ги, че с този външен вид и мъжката си лична карта, не мога да мина през границата, не мога да пътувам никъде, даже може и да ме арестуват за фалшив документ. Накрая вдигнаха ръце и ми издадоха всичко на името Наташа. Сега съм щастлива. Остава ми най-важната операция за пълна промяна на пола. Но вярвам, че ще мине успешно. Тогава ще си потърся мъж, защото като всяка жена и аз искам да бъда гушкана, обичана и закриляна. В момента истинският пол на новата дама си личи по височината и по тембъра на гласа.

Въпреки всички трансплантации, Наташа си говори като мъж, а височината й няма как да се намали. Златка все още не знае за двойничката си, но като научи, ще побеснее, убедени са нейни фенове.