Kulinaria.bg – eдна година поднесено с любов!

16
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

На 14 февруари Kulinaria.bg става на една година – датата не е избрана случайно 🙂 Днес всеки празнува каквото желае – виното, любовта или комбинацията от двете. Затова на този празник „Наздраве!“ ще си кажем с човекът, който стой зад успеха на Kulinaria.bg – Нина Тодорова, главен редактор на медията. 

Честит празник! Kulinaria.bg днес става на една година. За какво е малко и за какво е много една година?

Благодаря! За Kulinaria.bg това беше първата и много важна година. Година да пораснем, да се научим, да се изградим, да дадем любов чрез най-сладкото изкуство – кулинарията. Една година изглежда много време, но всъщност oтминава за миг… Kолкото и клиширано да звучи – човек цял живот се учи и затова тази една година е малко време. А е много… не е много – малко е 😉 

Kulinaria.bg бързо успя да се наложи като медия за всички дами, а и господа, изкушени от магията на кулинарното изкуство. Коя е твоята тайна формула на успех?

Формулата не само за кулинария, но и за всичко е да се прави с любов. Аз лично не мога да правя нещо, което не харесвам. А кулинарията – нея я обожавам! От много малка се научих да готвя и всичко свързано с кулинария ми е повече от страст, т.е. любов и страст са моята формула за успех.

Кое е най-голямото постижение на Kulinaria.bg до сега?

Това, че успяваме да покажем на читателите си любовта, която влагаме по време на работа. Именно затова и слоганът ни е „поднесено с любов“. Това е универсалната подправка необходима за всяко ястие. 

Ако само с три думи трябва да опишеш Kulinaira.bg, кои ще са те?

Удобен, полезен, различен.

Всеки на рождения си ден си пожелава нещо хубаво. Коя ще е най-голямата мечта, която Kulinaria.bg ще преследва през следващата година?

На рождения ни ден първо искам да пожелая на всички читатели да са много, много здрави и обичани! А на целия ни екип освен това, да сме още по-креативни и да радваме хората с все по-вкусни и разнообразни идеи. Относно мечтата, малко съм суеверна и ще я запазя в тайна, но съм сигурна, че след година, ако си говорим отново за кулинария, ще мога да се похваля, че се е осъществила.

Винаги съм се възхищавала на…?

На родителите си. Тук е момента да им благодаря за всичко, което са направили и продължават да правят за мен. Обичам ви!

Ненадмината съм в…?

Колкото и да е нескромно – в кухнята 🙂

Жената без кулинарни умения е като…?

За мен лично, като птица без крила. 

Обичам да си пея…?

Не е под душа 🙂 Обичам да си пея докато шофирам. Другото нещо, което обожавам освен кулинарията са високите скорости и хубавата музика.

Гордееш се с…?

Човека до мен. Той ми е и гордост и вдъхновение.

След 10 години се виждам като…?

Надявам се – щастлива със семейството ми, и разбира се в търсене на нови кулинарни усещания.

Какво е любовта?

Любовта е нещо, което идва ненадейно. Когато най-малко очакваш. И когато я видиш я познаваш, без думи, без действия… Това е да ставаш и да си лягаш с мисълта за един човек. Да си до него и същевременно да ти липсва… Гледайки се един друг, да виждате в една посока. Най-важният човек в живота ти… Любовта е цвета на живота.

На какво има вкус любовта?

На тръпчиво вино, тъмен шоколад и горещ карамел.

Автор: Бисер Костадинов, Svejo.net

Снимка: Личен архив