Довърши изречението и спечели огромен плюшен мечок

1
Добави коментар
pgp

Имаме страхотна новина – поради големия интерс към играта „Довърши изречението“, а и защото искаме да зарадваме още един от вас, удължаваме срока за участие с една седмица! Играта продължава до 17 март! Включи се и ти! Успех =)

Пренесете магията на Севера във вашия дом. Семейство Полярномечкови обича да прекарва повече време заедно със своите близки. Насладете се на семейните моменти в компанията на един огромен, сладък и забавен бял мечок.

За участие в играта е необходима регистрация на страницата на играта и профил във Facebook. Участниците трябва да довършат изречението „Да се храним заедно =“ с една от предварително зададените думи в сайта. Участниците посочват име, фамилия, възраст, ( ако е под осемнадесет годишна възраст, участникът ще трябва да декларира, че има сългасие на родител), имейл, парола, град, адрес и мобилен телефон за връзка.

След като се регистрират, желаещите да участват в промоцията трябва довършат изречението „Да се храним заедно=“ с една от предварително зададените думи в сайта и след това да го споделят с 1 (един) свой приятел във Facebook, чрез специално предоставената в страницата ни във Facebook за тези цел функционалност.

След като изречението е споделено с 1 (един) Facebook приятел то автоматично става валидно за участие в томболата. Изречението автоматично се визуализира на Facebook страницата на автора му и приканва Facebook приятелите му също да се включат в промоцията.

Всички валидни изречения участват в седмична томбола.

Седмичните томболи са 4 (четири) и се провеждат всеки понеделник от 18.02.2012г. до 11.03.2012г. От всяка седмична томбола на случаен принцип се излъчва един победител.

За участие в промоцията не е необходимо да бъдат закупувани продуктите на Coca-Cola.

СЕДМИЧНИ НАГРАДИ – „Плюшен полярен мечок“, който изтеглените печеливши ще получат с куриер на предоставен на Организатора адрес.

Краен срок за участие: 17 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.