ШОК! Метеорит се разби в Русия и рани хора (ВИДЕО)

2
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

ШОК! Метеорит се разби в Русия и рани хора (ВИДЕО)

Ранените са най-малко четирима души, причината е метеорит, който се разби на територията на Урал

Метеорит се разби в Русия. Ранените са най-малко четирима души. По съобщение на Министерството на извънредните ситуации на Русия не става въпрос за метеоритен дъжд, а за изгорял метеорит в атмосферата над Челябинска област, съобщи шокиращата новина РИА Новости, цитирана от БЛИЦ.

Метеорит се разби в Русия и рани хора

По-рано беше съобщено, че части от метеорита са достигнали до земната повърхност и са попаднали на слабонаселени места в околностите на град Сатка в Челябинска област на Русия. От взривната вълна са се счупили много стъкла по сградите в града, което е причинило раняването на най-малко четирима души.

В съобщение на говорителя на Уралския регионален център на Министерството на извънредните ситуации на Русия Вадим Гребеник, няма жертви, писа Инвтерфейс.

В изданието „Правда урфо”, странното и изключително опасно явление е станало около 9:20 часа местно време, като местните жители на Южен Урал били в паника, тъй като край домовете им, останали без стъкла, са паднали огромни осколки. Нарушени са мобилните комуникации в района. Жителите на селищата Набережни Челнов, Нижнекамск, Чистополе и Алметевка са видели ярко огнено кълбо, което пада на Земята.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: