Ева Херцигова се завърна

2
Добави коментар
yApple

Ева Херцигова е чехкинята, която стана известна през 1994 година с реклама на сутиени. Дори и до ден днешен в модните среди я наричат „момичето Wonderbra“, както се нарича лейбъла, чието бельо блондинката умело рекламираше на огромни билборди. Може би си я спомняте и от рекламите на парфюмите B.U.

Сега Ева става рекламно лице на Brian Atwood и представя новата му колекция обувки за пролет/лято 2013. Както сами виждате фотосесията, която е заснела сексапилната блондинка, е доста предизвикателна.

39-годишната моделка на Sport’s Illustrated лежи гола в басейн и, разбира се, носи само обувки. Много високи токчета с флорални мотиви, които се очаква да бъдат хит това лято.  

Някои критици сравняват манекенката с Мерилин Монро. Те твърдят, че Ева се опитва да я имитира. Става въпрос за подобна сцена в басейн от незавършения филм на известната блондинка от 1962 година „Something’s Got To Give”. Дали е така, или не, оставяме на вас да решите.

В нашата галерия може да видите снимките на Херцигова за американския дизайнер, както и прословутия ѝ билборд от 1994 година.

Ако тази статия ви е харесала и искате да научавате още любопитни новини от живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!