Ще има ли сезон 4 на „Под прикритие“?

1
Добави коментар
yApple

Финалът на сезон 3 на сериала „Под прикритие“ е след броени часове. В неделя (17 февруари) е последният епизод от сезона. Но какво ще стане в „Под прикритие“ – дали Джаро ще бъде убит и новият бос на мафията ще стане Куката, а дали пък ченгето под прикритие ще оцелее или ще бъде показно застрелян – остава да видим.

По интересното е, че екипът на сериала „Под прикритие” е заснел три варианта, които са били предложени за обсъждане във фокус-група от зрители, които са избрали най-удачния според тях.

„Така че това, което ще гледаме в неделя, е зрителският избор“, обясни режисьорът на сериала Димитър Митовски в предаването на БНТ „Денят започва с култура”.

„Ние също не искаме да свършва, защото той в момента е на върха, в апогея си. Ние сме предложили на мениджмънта на БНТ четвърти сезон и в момента очакваме да се реши”, даде надежда за сезон 4 Митовски.

Най-трудното се е оказало екшън сцените, но екипът се е справил добре, смята пък продуцентът на сериала Димитър Гочев.

Небивалият интерес, който предизвика „Под прикритие“ сред българската, а и не само, публика е радостно за създателите му. Екипът се надява „Под прикритие” да стане като „На всеки километър” – улиците да опустяват, когато се излъчват епизодите.  

За един от показателните герои в сериала – Косъма, изигран от Александър Сано – Среброто, който бе убит в последната серия на „Под прикритие“, режисьорът обяснява, че това се е наложило за раздвижване на сериала.

„Ще бъдат вкарани нови лица. Иначе зрителите, които сега плачат за гангстера, сами ще започнат да се отегчават и да искат нови герои“, обещават още от екипа.

Убийството на Косъма пък предизвика вълна от емоции и коментари в социалните мрежи – хиляди фенове на „Под прикритие“ „скърбяха“ за смъртта на любимия си герой, а някой дори го превърнаха в свой идол.

А пък БНТ ще посвети целия неделен ден на сериала.

Съботната вечер е запазена именно за Здравно Киселов–Косъма, който ще гостува в „Срещу новините”. В „Денят започва в неделя” пък ще гостува актьорът Захари Бахаров, който ще разкаже за екранната раздяла на Иво Андонов с Куката, както и кой спечели и кой загуби от нея.

В обедната емисия „По света и у нас” в неделя от 12:30 ч. зрителите ще видят репортаж с фенове на сериала от затвора в Казичане, както и пряко включване на консултанта на сериала Слави Ангелов от Женския пазар, където беше прострелян Косъма.

Финалната серия на „Под прикритие” започва в 20:45 ч в неделя.

Веднага след него пък в предаването на Искра Ангелова „Нощни птици” ще гостува режисьорът на сериала Виктор Божинов.