Призрак е уловен от камерите на Google Earth (СНИМКИ)

5
Добави коментар
kalinka_petrova
kalinka_petrova

Призрак е уловен от камерите на Google Earth (СНИМКИ)

Снимката е направена на изоставено село, сринато преди много години, за да бъде изградено летище

Призрак на мъж беше уловен от камерите на Google Earth на мястото на изоставено село, сринато преди много години, за да бъде построено на това място летище и самолетна писта, съобщи сензационната новина БЛИЦ.

Призрак е уловен от камерите на Google Earth

Кадрите, направени от въздуха, показват село Чарлтън, разположено до Бристол, което е било разрушено през 1946 г. От руините на това селище сега са останали само обрасли с трева пътища и останки от ферма, която се смята, че е обитавана от призрачния мъж.

Фиона Пауъл, жител на Бристол, е забелязала тъмна мъжка фигура, която е облечена с дрехи, напомнящи облеклото от 40-те години на миналия век, докато разглеждала региона на село Чарлтън с помощта на приложението Google Earth.

Още по-ясно се вижда призракът на човека

Жената споделя, че търсела Брентли и Пен Парк, тъй като те са в голяма близост до мястото, на което тя работи. После поискала да види и летището Филтън, когато в десния ъгъл на снимката видяла тъмната фигура на мъж с шапка до старата изоставена сграда.

Това потресло Фиона и тя веднага извикала съпруга си. Заедно те увеличили многократно размера на снимката, но и така продължавали да не вярват на очите си. Жената споделя, че е склонна да вярва в призраци и е убедена, че това, което са видели с мъжа й е категоричен пример за това.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: