Изяж лимон, забрави за целулита

22
Добави коментар
sgotvi
sgotvi

Изяж лимон, забрави за целулита

Диетата с лимони е сигурен начин да се отървете от два-три килограма. Разбира се, трябва да се знае, че този вид хранителен режим не се препоръчва на хора със стомашно-чревни разстройства или бъбречни проблеми заради наличието на лимонена киселина.

Програма:

Сутрин, обед и вечер се консумира смес от мед и лимони. Сместа се приготвя лесно като за целта са нужни 3 литра чешмяна вода, вряла няколко минути. След като я махнете от котлона, трябва да я охладите до нормална температура и да я разбъркате с изстискан сок от 15 лимона. Добавете и около 50 г мед, разбъркайте сместа.

Получената напитка се пие три пъти дневно на равни части за срок от два дни. Хранителният режим може да се практикува само веднъж в месеца. По време на провеждането му не трябва да ядете абсолютно нищо. Препоръчително е да пиете по две или дори три чаши зелен чай през двата дена на диетата.

Режимът ще помогне за сваляне на поне 2 килограма и пречистване на организма от натрупани токсини. По време на тази диета избягвайте натоварванията и физическата работа. Желателно е да я провеждате по време на уикенд или отпуск.

С тази диета от лимони вие ще се справите с целулита, ще отслабнете и, разбира се, ще освежите организма си. Мед и лимони е една невероятна комбинация използвана от милиони хора по цял свят, която със сигурност ще помогне и на вас. Използвайте хранителния режим разумно и бъдете здрави.

Изяж лимон, забрави за целулита

0.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

tweet