Детективска агенция ФОКС

3
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Детективската агенция Фокс извършва бързи и точни детективски услуги за частни лица и фирми, използвайки всички средства позволени от закона. Fox е детективска агенция с опитни детективи и широка мрежа от контакти, работеща и с други детективски агенции и частни детективи, за да предложи възможно най-качествени детективски услуги както в България, така и в чужбина.

Детективската агенция е основана още през 1999 г. от Детектив Иван Иванов, дългогодишен бивш служител на МВР, а от тогава – частен детектив. Детективска агенция Фокс използва професионални методи за ефективно решение на проблема на клиента.

Детективска агенция Фокс България е базирана в гр. София и разполага с детективи с богат опит както в частните, така и в бизнес разследвания, както и със собствени сървъри за наблюдение и проучване на обекти в национален и международен мащаб. Частните детективи от detective agency Fox могат успешно да работят в цялата страна, съседните ни държави, а и в страни от Европейски съюз.

За оптимално изпълнение на поставените задачи, Детективска агенция Фокс Разследване разполага с богата техническа база и детективи със значителен професионален опит в детективските услуги. Не е за пренебрегване и широката мрежа от контакти, изградени от детективите в почти всички области на обществения живот, както и множеството други детективски агенции, с които работи съвместно в много от по-завързаните случаи. Детективското оборудване винаги е възможно най-модерното, за да бъде 100 % гарантиран резултата при разследване, издирване и доказване на факти и обстоятелства за всеки поет случай.

При разследване на изневяра, семеен / брачен конфликт, предбрачно проучване, издирване и проучване на лица, издирване на длъжници, укриващи се, проучване на лични или бизнес партньори, фирмени / корпоративни проучвания или други детективски услуги, частните детективи от детективска агенция Фокс ще Ви предложат най-добрите и ефективни варианти за дадения случай, същевременно на конкурентна цена, съобразена с естеството на случая и времето, необходимо за качественото и изпълнение.

Позвънете или изпратете запитване по e-mail на детективи Фокс с подробно обяснение на желанието Ви, за да бъдем коректни с предложението си! Не се колебайте – срещата с нас ще Ви насочи по-лесно, за да вземете правилното решение! Ние сме опитни детективи !