Спечелете хлебопекарна в конкурса „Вкусният домашен хляб“

1
Добави коментар
pgp

В последно време наблюдаваме засилен интерес към печенето на домашен хляб. Почти всички, загрижени за здравето и добрата си форма, се решават да изпробват уменията си в замесването и оформянето на най-различни видове хляб. От най-простите содени питки, през класическите италиански чабати и фокачи, здравословните миксове от пълнозърнести брашна, та до най-изтънчените френски багети с хрупкава коричка. Някои залагат на удобството на автоматичните хлебопекарни, други се кълнат, че само замесването на ръка може да направи хляба вкусен.

Очакваме от вас да споделите своите преживявания с хляба. Какъв тип хляб обичате, защо решихте да печете хляб сами, своите успехи и провали. Споделете и своите най-успешни домашни рецепти за хляб, като ги придружите със снимка! Ние ще изберем най-интригуващите от тях и ще ги споделим с останалите ни читатели на нашите страници.

Победителя в конкурса ще обявим в бр. 83 от 14 март, а наградата за най-интересната рецепта ще бъде хлебопекарна Moulinex.

За да участвате в конкурса, изпращайте писмата си с рецепта (doc файл) и снимка на вашия хляб (jpg файл с минимален размер 1МВ), като отделни прикачени файлове на [email protected].

Не забравяйте да посочите името на конкурса, за който участвате, и адрес и телефон за контакт, за да можем да се свържем с вас.

Краен срок за участие: 03 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.