Шампионски тандеми играят в „Стани богат”

3
Добави коментар
alkinbg

Нешка Робева, Станка Златева, Йордан Йовчев и Любо Ганев са големите спортисти в утрешния епизод.

Четирима от най-големите и доказали се спортисти на България ще влязат в студиото на „Стани богат” утре, 18 февруари. Грациозната Нешка Робева и борбената Станка Златева, най-успелият български гимнастик Йордан Йовчев и тежкият волейболист Любо Ганев ще застанат пред водещия Ники Кънчев в името на каузата „Стани шампион” и бъдещите спортни таланти.

Първи на стола на богатството ще седнат дамите – треньорката Нешка Робева и многократната шампионка по борба Станка Златева. Двете ще говорят за отношенията треньор – състезател, за отговорността в спорта и как се създават шампиони. Гост в студиото ще бъде и едно от златните момичета на Нешка Робева – Камелия Дунавска. Спортният тандем ще отговаря на въпроси за една от най-популярните игри на покер – Тексас Холдем, за японските рокли Камико, машините с монети от времето на Александрия през I век и дори за детското предаване „Лека нощ, деца”.

Веднага след тях в студиото на „Стани богат” ще влязат 210-сантиметровият Любо Ганев и 160-сантиметровият Йордан Йовчев. Освен за разликата в ръста, двамата ще говорят и за темперамента на шампионите, за най-любопитните моменти в кариерата, за постигнатите рекорди и достойните загуби, а зрителите ще видят и снимка, на която двамата играят заедно волейбол. Броени дни преди спектакъла бенефис, с който големият български гимнастик ще се сбогува с активната спортна кариера, водещият Ники Кънчев неминуемо ще повдигне въпроса и за решението да се откажеш.

Кой е вулканът, способен при изригването си да унищожи човешката цивилизация, и познават ли двамата спортисти достатъчно филма „Роки”? Отговорите ще разберем утре в „Стани богат” от 20.00 ч., когато големите български спортисти ще играят в името на малките спортни надежди на България.