Пролетен шик от Parfois » LookBook

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обожаваме колекциите на Parfois и с нетърпение ги очакваме всеки сезон. Португалската марка ни предлага изобилие от колоритни, елегантни и практични аксесоари, които ще допълнят визията ни перфектно, за да бъдем неoтразими по всяко време на деня и нощта!

В богатото разнообразие от шикозни предложения винаги откриваме по нещо за себе си. Ако трябва да се точни не само едно, но това е друга тема… Сега е време с интерес да разгледаме каталога за сезон пролет-лято 2013 година.

Изисканите чантни в различна стилистика, веднага правят впечатление. От Parfois залагат на различни модели по форма, цвят и материя. Класическата палитра е разчупена от бежово, лимонено жълто, деликатно розово и бляскаво златно. Животинските принтове дръзко се прокрадват в дизайна на чантите като питоновите шарки властват с пълна сила… Все пак сме в годината на змията!

От брандът през този сезон са заложили на изисканост, съчетана с доза екстравагантност, която е подчертана от прозрачните материали, от които са създадени аксесоарите. Актуалната тенденция присъства силно в голяма част от модните находки! Виждаме я при големите градски чанти – тип торба, кокетните вечерни клъчове и токовете на обувките.

Красиви и ефектни масивни бижута ще придадат цветен импулс на аутфита ви. Разкошни шалове и големи слънчеви очила ще допълнят шеметното излъчване на всяка дама, превръщайки я в модна икона.

Автор: Делица Цонева