Детски дрехи

1
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Детски дрехи

Въпреки голямото озобилие от онлайн магазини за детски дрехи изборът на детски дрехи вече е по–труден отколкото си мислите. От все по-ранна възраст децата вече изграждат своят вкус и предпочитания към своето облекло. Има няколко правила, с които ще трябва да се съобразите, когато избирате дрехи за вашите малчугани.

Винаги взимайте под внимание възрастта на детето и повода. Желателно е детските дрехи да са преди всичко удобни и от естествени материи, като за предпочитане е 100% памук. Избирайте качествени детски дрехи от качествено трико с по-малко колани и връзки. Детето трябва да се движи свободно и да му е удобно! Обърнете внимание, че през по-голямата част от времето вашето дете играе на земята или тича!

Не забравяйте, че детето живее в свой собствен свят и среда и има различно виждане от Вас за това кои детски дрехи са модерни. Не забравяйте, че ако не следвате неговите желания и предпочитания детето може да се почувства различно от останалите деца, и това да повлияе върху психиката и самочувствието му.

През последните години след глобалното отваряне на границите вече и в България се предлагат оригинални детски дрехи с анимационни герои. Да те са по-скъпи от „гаражното производство“, но са съобразени със всички изисквания за безопастност на използваните оцветители и са произведени от материи 100% памук с най-високо качество и плътност на нишката.

Дори и детски дрехи с анимационни герои могат да бъдат разделени по възраст и то не случайно тъй като и самите детски филми са таргетирани и съобразени с възрастта и пола на детето.

Обикновенно за деца на възраст от 2 до 6 години са най-подходящи и предпочитани детски дрехи с героите на Дисни, Марвел и Никелодеон:  Мики и Мини Маус, Колите, Спайдърмен, Самолетите, Принцесите, Джейк и пиратите от Невърленд и Дора Изследователката.

За деца на възраст между 8 и 14 години модата вече е по-различна. Преобладават тъмните тонове и „страшните“ герои. … Тинейджъри … Бунтари … Тук най-големият хит вече са детски дрехи с Angry Birds, Star Wars, Monster High, Костенурките нинджа и класическите Ben 10, Hello Kitty и Барби.

И не на последно място избирайте детски дрехи само от онлайн магазини, които се легитимират с фирма и седалище за да сте сигурни, че Вашите права на потребители, ще бъдат защитени!

Вашата поръчка ВИНАГИ трябва да бъде придружена от ФАКТУРА и касов бон!

Винаги подавайте сигнали за нарушения, защото ощетявайки хазната ощетяваме себе си.

Ако искаме да живеем като Европейци трябва и да разсъждаваме като такива!