„Познай модела“ с Lord Underwear и спечели ваучер за бельо

1
Добави коментар
pgp

Играта се играе в 20 кръга. Победителят с най-много точки на всеки кръг печели ваучер на стойност 25 лв. за покупки в електронен магазин www.lordbg.com.

Организаторът има право да променя по всяко време вида, размера и условията на наградите.

Печеливш за всеки един кръг ще е участникът с най-много точки.

Организаторът уведомява своевременно и по подходящ начин всеки участник, който е спечелил награда.

Участници, които не са потърсили наградите си в четиринадесетдневен срок от уведомяването им, губят правата си върху тях. Организаторът предава наградата в четиринадестдневен срок от момента на потърсването на наградата от страна на спечелилия. Наградата се предоставя лично на спечелилия участник.

Наградите не могат да се приемат от трети лица и не могат да бъдат разменяни за паричната им равностойност.

Включване в играта „Познай модела“ с Lord Underwear

Харесвате Facebook страницата на „Lord Underwear“.

Натискате бутона „НАПРЕД“.

Разрешавате приложението, с което Вие се съгласявате с общите условията на играта „Познай модела“ с Lord Underwear.

Запознавате се с действията, които трябва да извършите и избирате за кой вид ще играете – Боксерки, слипове или тениски. Натискате бутона „ИЗБИРАМ“. Зареждат Ви се 3 модела. Избирате един от моделите за който ще играете – „ИГРАЯ ЗА“. С натискане на бутона „ПОСЕТИ САЙТА“,Вие отивате в електронния магазин на Lord Underwear където трябва да намерите модела за който играете и да вземете номера му. Връщате се обратно и въвеждате в полето „модел номер“. Натискате бутон „ПРОВЕРКА“ и ако кода е верен добавяте 70 точки към резултата си. В случай, че не сте познали номера на модела Вие не получавате точки.

Всеки кръг започва в 18:00 часа и приключва на следващия работен ден в 18:00 часа, като се обявявa победителят в кръга с най-много точки. Всеки, който желае да участва в играта може да го направи за всичките 20 кръга на играта. Вече сте участник в играта.

Всеки участник получава уникален линк, който може да изпраща на свои приятели и познати за да го подкрепят. Всеки приятел или познат натиснал линка ще отвори играта и ще види за кого дава своя глас и трябва да натисне бутона „НАПРЕД“ за да се отчете гласа. Всеки отчетен глас Ви носи по 1 точка към Вашият резултат.

В раздел „Профил“ всеки участник може да провери за всеки кръг, колко точки е събрал , както и колко приятели са го подкрепили използвайки неговия линк.

РЕЗУЛТАТ Крайния резултат се сформира като се съберат точките от въвеждането на верен код + точките от подкрепилите приятелите. Участието в играта е безплатно. Участник спечелил веднъж в играта няма право на печалба в друг кръг.

Краен срок за участие: 13 Март 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.